УТФ “Декор стил”

За да успееш, нужно е да се потрудиш!
За да получиш, трябва да дадеш!
За да се забавляваш, нужна е добра компания и щур купон!
За последното ще ти помогнем ние!
Желанието си само намисли и към нашия екип се обърни!

МИСИЯ и ВИЗИЯ на “Декор стил”

"В живота на всеки човек има мигове и спомени, които никога не се забравят!"

Ние от “Декор Стил” ООД превръщаме празниците Ви в незабравим спомен. С натрупания повече от 15- годишен опит и професионализъм спечелим доверието на нашите клиенти!
Най-добрият събитиен мениджмънт – конгреси, конференции, семинари, обучения, а също и фирмено парти, рожден ден, … всякакъв празник – екипът ни изпълнява всички Ваши желания!

Нашите оферти:
- Официални партита и канференции
- Бебешки и детски партита
- Нова година
- Коледни партита
- Бал с маски
- Рожден ден
- Тийм билдинг
- Арт идеи
- Момински и ергенски партита
- Детско парти (рожден ден)
- Фирмени коктейли, конференции и бизнес събития

Вашето ангелче пораства или просто искате да го изненадате? Всичко е наред,ние сме винаги до Вас при нужда от едно запомнящо се парти за Вашето дете,неговите приятелчета,а дори за Вас самите!
Човек работи, работи, работи, но има нужда от топлотата на служебните събирания (коктейли), толкова чакани с тяхната обаятелност, криеща изненадата от нови усещания в празничната обстановка, създадена специално от Нас.
Едни от най-важните събития в корпоративния живот на всяка организация, срещи с представители на правителства или специалисти от една област, които трябва да обсъдят определени въпроси с провеждането на конференция. Това изисква сериозна организация и подготовка. Тук е нашето място!
Обръщаме се специално към шаферките и към тяхното основно задължение - организирането на моминското парти! Всяка булка заслужаа да има такова, за да успее да се сбогува с моминския живот, както подобава. Също така се обръщаме и към тези от мъжката аудитория, които желаят да направят щура изненада на приятел, който скоро ще каже съдбоносното „Да” на своята дама или искат просто да го сюрпризират за рождения му ден, то ние сме тези, които трябва да потърсите!
Декор стил покровителства млади дарования - художници и музиканти, така и Вие ставате част от това благородно дело!
„Декор стил” организира изложба на млади таланти с дискретна музика на живо. В тази поетична среда , с приглушена светлина и чаша вино бъдете сигурни. Повярвайте ни, осигурете си незабравим спомен!